Jedinstvo iz Bošnjaca i Dinamo iz Vranja na deobi prvog mesta

LESKOVAC-VRANJE
Po svemu sudeći u zoni ,,Jug” do kraja same prvenstvene sezone neće se znati koja će se ekipa biti prva a isto tako mnogo je neizvesnosti koje će sve ekipe izgubiti zonaški status, jer Propozicijama takmičenja je predviđeno drastično smanjenje broja klubova u zonskom stepenu takmičenja na teritoriji FSRIS.
Srpskoligaške ambicije imaju ekipe Jedinstva iz Bošnjaca, zatim SU Dinamo iz Vranja i OFK Topličanin iz Prokuplja i po svemu sudeći ove tri ekipe međusobno će se boriti za titulu prvka koja donosi prelazak u viši stepen takmičenja u Srpskoj ligi ,,Istok”. I zato sve ove tri ekipe nisu dozvolile nikakvo iznenađenje u ovom 18.kolu i zabeležile su pobede i nisu dozvolile da pokleknu na samom startu drugog dela prvenstva.
U Prokuplju Mladost iz Vinarca pri vođstvu domaćeg OFK Topličanina od 5:0 pet minuta pre kraja prvog poluvremena zbog nedovoljnog broja igrača gostiju sudija je prekinuo susret i ova utakmica biće registrovana postignutim rezultatom. Više je nego očigledno da zonaš iz Vinarca ima kadrovskih problema i ljudi iz kluba moraće pod hitno da reaguju da ne dođe još do gore situacije i ekipa odustane od daljeg takmičenja. U Leskovcu Sloga je bez mnogo muka sa 2:0 savladala ekipu Nebeskih anđela , a Radan je na svom terenu pored reke Jablanice sa 4:1 isprašio ekipu OFK Kosanice iz Kuršumlije. U Vranjskoj banji domaći Mineralac sa 2:1 slavio je pobedu nad ekipom Plantaže, dok je u komšijskom derbiju u Medveđi domaća Jablanica poražena sa 0:1 u suretu sa ekipom Jedinstva iz Bošnjaca. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare