Jedinstvena Srbija u Vranju proslavila stranačku slavu

VRANJE

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju rezanjem slavskog kolača u hramu Svete Trojice obeležio je stranačku slavu Sretenje Gospodnje.


U dvorištu crkve Svete Trojice, na otvorenom zbog trenutne epidemiološke situacije, održana je konferencija za novinare na kojoj je potpredsednik GrO Goran Stojković u ime GrO JS Vranje čestitao slavu članstvu stranke i sipatizerima a ostalim građanima Republike Srbije Dan državnosti, podsetivši sve da GrO JS Vranje obeležava slavu stranke od 2010 god.
Svima je poželeo puno uspeha u radu i dobro zdravlje i uputio članovima stranke JS izvinjenje što večeras neće biti obržana već tradicionalna proslava zbog trenutne situacije sa kojom se suočavmo u toku borbe sa virusom COVID-19, saopšteno je iz ove stranke .
Tokom ovog perioda izrasli smo u jednu ozbiljnu i stabilnu političku stranku, koja je pouzdan koalicioni partner u vlasti od 2012. godine. U dva izborna ciklusa GrO JS Vranje samostalno je izlazio na lokalne izbore i postigao izuzetan uspeh, osvojivši blizu 10% glasova. Zahvaljujući tome sada smo u lokalnom parlamentu zastupljeni sa 6 odborničkih mandata. Cilj Jedinstvene Srbije je borba za bolji život svakog građanina i uvek ćemo podržavati predloge koji su dobri za Grad i građane bez obzira da li smo deo vlasti.

       Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju ima mnogo razloga da bude zadovoljan brojem novih članova stranke, i boljom i kvalitetnijom organizacijom rada unutar stranke, kao i formiranom celokupnom infrastrukturom stranke . Iako je tokom svih ovih godina pretrpeo dosta izmena, Gradski odbor sada funcioniše još bolje jer su u njemu pošteni, vredni i dosledni ljudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije.

Domaćinski !!!, navodi se u saopštenju GrO Jedinstvene Srbije Vranje

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare