JEDINSTVENA SRBIJA SPS-U: DAL SE NISMO RAZUMELI ?

LESKOVAC

S obzirom da je nedavno rukovodstvo Socijalističke partije u Leskovcu, jasno i nedvosmisleno još pre održavanja izbora, već dogovorilo postizbornu koaliciju i podelilo funkcije sa SNS-om, GrO Jedinstvene Srbije postavlja pitanje da li je ponuda oko prirodne postizborne koalicije između Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, odbijena, saopšteno je danas iz te stranke.

 

“GrO Jedinstvene Srbije  ovim putem poziva rukovodstvo GrO Socijalističke partije, da preispita svoju odluku jer je smatra suviše ishitrenom, a svojim istupanjem u javnosti i podrškom SNS-u u Leskovcu narušava višegodišnju, gotovo tradicionalnu saradnju između Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije.

Evidentno je da je javnost Leskovca iznenađena, a samim tim i potencijalno biračko telo, koje koaliciju Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije u Leskovcu,  posmatra kao prirodni sled sa republičkog nivoa.

Jedinstvena Srbija na lokalnim izborima istupa samostalno, jer je svesna svojih potencijala, ali nije razumela ovakav potez SPS-a. Da li je to potez nesigurnosti ili odbijanje bilo kakve saradnje sa Jedinstvenom Srbijom nakon izbora? navodi se u saopštenu Jedinstvene Srbije

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare