Jedanaesti besplatni seminar “Samoodbrana za žene”

LESKOVAC

U organizaciji Ninđucu kluba „Buđinkan“ Leskovac održaće se po jedanaesti put besplatni seminar samoodbrane za žene. Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca. Seminar će biti podeljen u dve celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (10:00-11:00, 11:15-12:15). Tematske celine koje će biti obrađene na seminaru su psihologija napadača, vitalne tačke i izvođenje udaraca, efikasne tehnike samoodbrane, situacioni trening, improvizovana oružja, taktička samoodbrana, odbrana na zemlji, te profesionalni saveti.

Iz kluba „Buđinkan“ pozivaju sve zainteresovane pripadnice ženskog pola da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, da dođu i obnove svoje znanje, kako bi pre svega povećale sopstvenu bezbednost.

Seminar će biti održan u nedelju, 26.11., u prostorijama “Undergraund training centra”, u ulici 11. Oktobar, broj 1 (preko puta kuće Šop Đokić, u suterenu stambeno-poslovnog kompleksa Bagat). Sve informacije na telefon 064-3824-770. (kraj)IS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare