Javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima

VRANJE

Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja za školsku 2022/2023. godinu. Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu su:

– da su redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave i da se finansiraju iz budžeta;

– da su redovni studenti od 3-6 godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija, ili studenti master studija;

– da su prvi put upisali odgovarajuću godinu studija i da nisu izgubili, odnosno obnovili, nijednu godinu studija;

– da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9,25 za prvu kategoriju nagrade, odnosno 9,51 za drugu kategoriju nagrade;

– da imaju prebivalište na teritoriji grada Vranja i imaju najviše 26 godina starosti.

Prijava na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnosi se Odeljenju za društvenu delatnost – Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled  i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima, preko pisarnice Gradske uprave grada Vranja.

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana, od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada Vranja, zaključno sa 16.11. 2022. godine.

Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na  šalteru broj 1, Gradske uprave grada Vranja i na broj  telefona:  0648907710.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare