I dalje se traga za nestalom ženom

VRANJE

Policija, rodbina, meštani i lovci poljaničkog kraja ni posle deset dana nisu odustali od potrage za nestalom šezdesetšestogodišnom ženom Smiljom Janjić iz Kruševe Glave.

„Ima oko 10 kilometara od sela Vlase do mesta gde se žena izgubila. Taj deo tamo nije pristupačan. Ruralno je to područje, putevi su loši. Tu skoro da nema ni ljudi. Mali je broj onih koji su tu ostali i to uglavnom stari meštani čija su domaćinstva udaljena jedna od drugih. Na mestu gde je nestala boravi starac u devetoj deceniji života i čovek nije ni video kad je ona prošla tu, slabijeg je vida“, priča Novica Cvetković, laboratorijski tehničar.

On godinama radi u Zdravstvenoj ambulanti u Vlasu. Dobro poznaje područje i meštane ovog kraja, obilazi ih i pruža pomoć kad god im je ona potrebna. Zahvaljujući njemu javnost je saznala da je starica nestala.

Smilji se gubi svaki trag kada je, u subotu 22. oktobra, oko 18 časova, pošla da vrati krave iz livade poznatije kao „Šarena njiva“.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije i saznanja o ovom slučaju da jave policiji, ili porodici na telefon 064 0834 122.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare