JANJIĆ: LESKOVAC DA ISKORISTI BLIZINU KOSOVA I MAKEDONIJE

LESKOVAC

 

Predsednik Aktivne Srbije Dušan Janjić rekao je danas  da Leskovac treba da bude ekonomski centar juga Srbije I „zaledje“, Vranju, Bujanovcu I Preševu.

„Naša stranka smatra da u Leskovcu treba razcvijati poljoprivredu ali I obezbediti način za zapošljavanje nezaposlenih mladih ljudi“, rekao je Janjić I dodao da ovaj grad treba da iskoristi blizinu Kosova I Makedonije za sopstveni ekonomski razvoj.

On je rekao da Aktivna Srbija u Leskovcu na lokalne izbore izlazi  u koaliciji sa SNS-om , da je u Kraljevu u koaliciji sa SPS-om a u Raškoj oblasti sa listom Muamnera Zukorlića.

„Mi, iz raznih razloga, ne izlazimo na parlamentarne izbore ali se zalažemo za jaku I stabilnu vladu koja je Srbiji sada najpotrebnija“, rekao je Janjić.

Predsednik Gradskog odbora Aktivne Srbije Miloš Ilić rekao je da je koalicija na vlasti mnogo učinila u protekle tri godine na uredjenju grada, poboljšanju uslova života I otvaranju mogućnosti za posao.

„Mi smo zatekli dužnički budžet a u 2016 . godinu smo ušli sa razvojnim budžetom I sa takvim načinom rada želimo da nastavimo“, rekao je on.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare