Izmena saobraćaja u ulicama Rade Svilara i Norvežanskoj

LESKOVAC

JP”Urbanizam i izgradnja” Leskovac kao upravljač puteva i ulica na teritoriji grada Leskovca, dobilo je rešenje br.344-389/21-12 od 04.08.2021god. kojim se odobrava privremena izmena režima saobraćaja ulice Rade Svilara i Norvežanske, a u vezi izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza, investitor Grad Leskovac, izdato od strane Gradske uprave, Odeljenja za komunalno stambene-poslove, saobraćaj i infrastrukturu, odsek za saobraćaj.
Izvođač radova je Trace Srbija AD Niš sa sedištem u Nišu, koje će izvoditi radove na rehabilitaciji navedene ulice u dužini od 150m, u skladu sa ugovorom o Održavanju ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca u letnjem periodu za 2021god. br.661/21-III-12 od 30.03.2021god.
U vezi sa napred navedenim biće vršene obustave saobraćaja i preusmeravanja saobraćaja u skladu sa datim rešenjem izdatim od strane Gradske uprave, Odeljenja za komunalno stambene-poslove, saobraćaj i infrastrukturu, odsek za saobraćaj.
Obaveštavaju se svi učesnici u saobraćaju na pomenutoj deonici da se rukovode privremenom saobraćajnom signalizacijom za period izvođenja radova, početak radova 10.08.2021god.
Uz posebne mere obezbeđenja samo u hitnim slučajevima biće omogućen prilaz pojedinim dostavnim vozilima, vozilima hitne pomoći i vatrogasnim vozilima.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare