Izložba suvenira i turističkih publikacija

LESKOVAC

U holu Leskovačkog kulturnog centra održana je XII Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2019“. Na Izložbi će turističku ponudu svojih opština i regiona predstaviti četrdesetak Turističkih organizacija sa prostora Srbije i regiona.

Tina Stojanović, PR TOL-a, naglašava da je namera Turističke organizacije Leskovca da se organizovanjem ovakve manifestacije promoviše turizam Srbije kroz promociju štampanog propagandnog materijala i suvenira.

„Ove godine po prvi put imaćemo priliku da ugostimo predstavnike iz Zavoda za kulturu, turizam i sport iz Vrhnike u Sloveniji. U cilju promocije našeg kraja za kolege ćemo organizovati kraći obilazak grada i lokaliteta Caričin grad. Dvodnevni program ispuniće i brojna prateća dešavanja. Izložba suvenira i turističkih publikacija, pored promotivnog ima i takmičarski karakter, pa će najbolji izlagači  biti nagrađeni u devet kategorija: jedolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 strana, višelisna turistička organizacija sa više od 50 strana, video publikacije za najbolju turističku reportažu i najbolji turistički film, suvenir, upotrebni predmet, turistički plakat, najoriginalniji eksponat, turistka mapa i najbolja turistička fotografija.“

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x