Izbrisan iz DSS zbog mesta pomoćnika gradonačelnika

LESKOVAC

Milan Stojković, koji je do novembra meseca prošle godine bio predsednik Gradskog odbora DSS u Leskovcu a juče je iz te stranke saopšteno da je izbrisna iz članstva, biće novi pomoćnik gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

O ovome je Cvetanovič obavestio lokalne funkcioner i odbornike SNS pre nekoliko dana.

Supruga Stojkovića je članica Školskog odbora u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi koji je nedavno odlučivao o direktoru te škole.

Bliski saradnik gradonačelnika Leskovca tvrdi da će nova direktorka biti rodjena sestra šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Leskovca dr Predraga Ivanovića.

A Stojković je zet bliskog Cvetanovićevog saradnika Bojana Tojage koji je skoro vraćen u Odeljenje društvenih delatnosti iz Odeljenja za prfivredu i poljoprivredu gde je premešten posle smene sa pozicije šefa ovog prvog.

A o objašnjenjima dugogodišnjih bliskih saradnika Cvetanovića razloga zašto ovako slaže ljude/kockice drugom prilikom.

8
Ostavite komentar

avatar
5 Tema komentara
3 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
6 Autor komentara
SMSkalimerotresu se gaceda ima za nekeMILOS Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
kalimero
Gost
kalimero

Ovoliko nepotizma nije bilo ni u Trgovinskoj skoli, a Gradeta smeniše zbog toga.
A pomenuti preletač je zajedno sa svojom suprugom lobirao protiv njega, i to sve zbog ‚‚preduzeće‚‚.
Zar se na mesto pomoćnika gradonačelnika ne biraju ljudi na konkursu? Zašto se ne da šansa i drugim kvalifikovanim ljudima da konkurišu za isti posao? Pa ima ih valjda još?

tresu se gace
Gost
tresu se gace

Jao pa to se ovaj utronjao da mu Tojaga ne organizuje opozicuju u samu stranku pa ga brze bolje namirio sa poso za zeta. Ne boj se iza Tojagu niko ne bi stao jos od aferu Navip.Za promene su potrebni neokaljani a sposobni, a ne izvikane tojage. Ima jos nezadovoljni u SNS.A itekako pametni koje gradjani cene. Ti mislis za Tojagu i Nesu komentare pisali clanovi stranke? Ma jok. To bre dvojac nastancao brdo komentara podrske da pred tobom ostave utisak. Njih ni rodjene zene odavno ne podrzavaju.Kako si se presao. Pogresnom si zavrsio.

SMS
Gost
SMS

Ma svi su super i podobni, pametani i napredani, kvalitetni, misle da bez njih nema sutra. A onda popiju pikslu u glavu i žene ih ne podržavaju više.

MILOS
Gost
MILOS

Kome je potrebno iznosenje neistina i ovakvih bombastih informacija.Jedina tacna informacija je da DSS u Leskovcu nema gradski odbor vec par godina,da trenutno ispred stranke istupa poverenik Milica Momcilovic i njen sef Tomislav Nikolic iz Vucja koordinator za Jablanicki okrug,clan izvrsnog odbora,clan glavnog odbora,clan poverenistva za Leskovac iii slozicete se vise funkcija nego clanova DSS u citavom Jablanickom regionu.Uvlacenje clanova uze i sire porodice pod plastom istrazivackog novinarstva je samo zluradi pokusaj da se tekstu da znacaj senzacije.Pa zar niko nesme i nemoze biti uspesan ako je neciji BRAT,SIN,ZET,SUPRUGA ili nedaj boze DEVER.Informacija koju dajete je istinita koliko i jedini komentar koji ste objavili.Pozzz od bliskog i dugogodisnjeg saradnika.

da ima za neke
Gost
da ima za neke

Dobro, ti naivko. Gde je izasao konkurs, hoce i moj sin da konkurise, i cerka mog komsije, da ima za sve, ne samo za neke. Razumes?! Kakvo je to zaposljavanje bez javno objavljene potrebe da svi, cela javnost zna, bez konkursa da se jave svi koji ispunjavaju uslove, valjda nije uslov da bude Tojagin zet, gde su jednake sanse za sve, da se placena radna mesta ne sakrivaju, da nisu rezervisana za partijske pristalice i njihove zetove, sramota je, jer i mi imamo decu i ovo nije drzava naprednjaka, niti je opstina necija prcija, od svih prijavljenih je trebalo da biraju, a ne da pokupe za ruku, koga oni smatraju da je podoban. Kakav bezobrazluk, a ovamo ljut na Tojagu, a on mu se zahvaljuje sto je ovaj izgleda, za njega radio, sto nije smeo da radi, mimo zakona, kako tvrdi da je radio.

bahato
Gost
bahato

Zbog cega javnost nije obavestena o potrebi za jednim pomocnikom? U kojoj to birtiji je nekom smelo da padne na glavu da razmesta funkcije po licnoj volji? U interesu gradjana se biraju pomocnici. Svako kog dovedu je licno povezan. Ovo je zloupotreba polozaja kad kadriras bez smisla, kriterijuma na ociglednu korist gradjana.

DS Propo
Gost
DS Propo

Milan Stojković je već godinama šef botova SNS, to zna ceo grad.

MILOS
Gost
MILOS

Stranka DSS nema vec par godina predsednika gradskog odbora u Leskovcu.Trenutno tom strankom mesetari izvesni Vucjanac nastavnik matematike O.S u Vucju a poverenik ili stecajni upravnik za Leskovac mu je profesor matematike Milica Momcilovic koja kao pedagog svojim neistinitim objavama ispred nepostojeceg gradskog odbora pokusava da i preostalih desetak clanova stranke izbrise iz evidencije i ugasi stranku.Toliko o istinitosti dobijene informacije od nepostojeceg gradskog odbora DSS Leskovac.

Проститутки Бишкека