Izbori u Kleniku : Saša Arsić uboden u ruku, naprednjak u bolnici

BUJANOVAC

Na izborima za Savet Mesne zajednice (MZ) Klenike, na biračkom mestu u selu Kuštica, došlo je do fizičkog obračuna.

Kako je za JUGpress izjavio Saša Arsić, dosadašnji predsednik MZ Klenike i poverenik Narodne stranke, on i njegovi prijatelji su napadnuti od strane nepoznatih osoba, koji su, kako je rekao, navodno članovi Srpske napredne stranke (SNS).

Na drugoj strani, u bujanovačkom SNS tvrde da je člana ove stranke, koji je u Kušticu „išao da zapali sveću“, napao  Saša Arsić sa grupom prijatelja i naneo mu teške povrede, pa je naprednjak završio u vranjskoj bolnici.

Arsić je za JUGpress rekao da je sa prijateljima obilazio biračka mesta, kao član izborne komisije koja utvrđuje regularnost glasanja.

„Na biračkom mestu u Kuštici sam zatekao četvoricu, navodno članova SNS-a, koji su sedeli na biračkom mestu pod izgovorom da su došli da zapale sveću. Upozorio sam ih da moraju da odu sa biračkog mesta jer ometaju glasanje, a nakon kraće rasprave, jedan od njih mi je rekao da će me ubiti i udario me u grudi, zatim sam nečim uboden u ruku i morao sam da se branim“, kaže Arsić.

Kako je rekao, pozvao je hitnu pomoć i otišao sa lica mesta zabrinut za svoju bezbednost, „jer je njih bilo više“.

„Naravno, oni kažu da sam prekoračio granicu samoodbrane i da sam ja napao njihove aktiviste, koji su se tamo našli kao  „slučajno“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare