Izbori u Kleniku regularni – Upravni sud odbacio žalbu naprednjaka

NIŠ

Upravni sud u Nišu odbacio je žalbu na regularnost izbornog procesa koju su podneli pojedini kandidati za Savet mesne zajednice (MZ) Klenike bliski Srpskoj naprednoj stranci (SNS), čime su rezultati izbora, održanih 24. marta, od danas regularni, kako je rekao za JUGPres Saša Arsić, dosadašnji predsednik MZ Klenike i poverenik Narodne stranke.

Izbore u Kleniku obeležile su optužbe za krađu, nasliničko ponašanje i druge nezakonite radnje dva suprotstavljena tabora – Saše Arsića i njegovih kandidata na jednoj i naprednjačkih kandidata i predsednika bujanovačkog odbora SNS Nenada Mitrovića na drugoj strani.

Inače, na Arsićev predlog, za novog predsednika MZ Klenike izabran je Slađan Dimitrijević za koga je glasalo 13 od 15 članova Saveta – dva člana iz SNS nisu prisustvovala konstitutivnoj sednici.

„Iako sam dobio najviše glasova smatram da je potrebno dati šansu drugima. Borio sam se da se vidi ko koliko vredi, a ne da bih ostao na mestu predsednika MZ“, objasnio je Arsić, koji je i član bujanovačkog Opštinskog veća, dodavši da će nastaviti da se zalaže za dobrobit meštana Klenika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare