Iz DSS tvrde da nisu znali da su tuženi za dug od 72.000 dinara za prostorije

LESKOVAC

Iz leskovačkog DSS tvrde da nisu znali dasu tuženi za dug od 72.000 dinara za korišćenje prostorija i da su im prostorije “otudjene”.

Radi se o prostorijama kojima gazduje JP Dom a koje je DSS koristio godinama.

Saopštenje prenosimo u celini.

Poštovani sugađani,
Obraćamo vam se povodom spekulacija oko prostorija DSS-a u Leskovcu.
Poslednjih dana Gradsko veće, pojedine stranke i neki privatni preduzetnici licitiraju ko će zauzeti kancelarije koje je godinama unazad koristila Demokatska stranka Srbije.
Želimo da sve upoznamo sa činjenicama oko otuđenja prostorija.
Radnici JP Dom su, krajem juna meseca tekuće godine, nezakonito upali u prostorije DSS-a u Leskovcu, razvalili bravu, promenili ključ i stavili katanac i time nam onemogućili ulaz u prostorije. Pritom nisu obavestili nikoga od članova Gradskog odbora naše stranke, a osim prostorija, sprečili su nas da preuzmemo stranački pečat, zastave i neke lične stvari koje su ostale u kancelariji. Za pomenuti čin saznali smo sasvim slučajno, i tek tada, u razgovoru sa pomoćnikom direktora JP Dom, saznali smo da smo utuženi za 72000 dinara. Ponudu da taj iznos platimo JP Dom nije mogao da prihvati, već nas je uputio na Gradsko veće.
Odmah smo podneli zahtev za prijem kod gradonačelnika sa ponudom da regulišemo dug – do danas nismo dobili odgovor na zahtev.
Pokušali smo i da preuzmemo stranačka obeležja i lične stvari koje su ostale zaključane, i sredinom avgusta uputili zahtev JP Dom da nam omogući pristup. I na taj zahtev još nismo dobili odgovor.
I sada Gradsko veće dodeljuje prostorije GG Zajedno za Leskovac!!!
Vrlo je simptomatično da je baš odbornička grupa Zajedno za Leskovac na prethodnoj sednici skupštine tražila da se DSS-u oduzmu prostorije zbog neplaćenog računa, koje se sada dodeljuju baš njima. Da li je to igra ”zavadi pa vladaj” ili je u pozadini nešto drugo, ostaje nam samo da nagađamo.
DSS je angažovala advokata koji će se pozabaviti zakonitošću oduzimanja prostorija i daljim merama.
Gradski odbor DSS Leskovac

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Светилиска
Светилиска
2 godine pre

Gospodo iz DSS-a, ovo vam je veliko hvala sto stalno podrzavate naseg mnogostradalnog i voljenog precednika „Aco Srbine“. Onaj vas presednik, mutavi М. Jovanovic, treba da se zapita: Ал је ђаво, али су мађије, али нешто теже од обоје? Nit je djavo niti su madjije, nego poltron i ulizica sluze gospodara. Da li se vasa stranka, DSS, necega plasi pa trpi Vucica, a napada celokupnu opoziciju u Srbiji. “Зло се трпи из страха од горег.” Je li vas je strah? Ovo sve sto vam se dogadja je Bozja kazna za sve sto ste radili, onaj mutavi i neobavesteni Kostunica, vasa Momcilovicka,  golman Acika i kosarkas Vukadinovic. E, sada je doslo vreme na naplatu. Bas se radujem. Ko sa djavolom tikve sadi, o tintari mu se razbile. Аko cemo iskreno, bolje da nestanete, a mislim i da ste nestali u Leskovcu, nego sto zagadjujete politicku sredinu u Srbiji. Za kraj, moja poruka vama: Dabogda vas karaja Mesko, mozda ce se prisaberete??!!! Neverujem!

Duh koji hoda
Duh koji hoda
2 godine pre

Vi ste bre duhovi. Ima li nekog u toj vasoj stranci ili ova fantomska saopstenja pise neko sa daleke destinacije.Spakujte se i odlazite, dosta ste glumili politicare.