Iz budžetske rezerve 360.000 za RTS karavan

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Gradskog veća odobren je iznos od 360.000 dinara za Turističku organizaciju Leskovac, a koji će biti isplaćen iz sredstava rezervi. Ovaj novec će biti utrošen za realizaciju emisije RTS-a „Najlepše narodne pesme – RTS karavan“, a po rečima direktora TOL-a ovim projektom je obuhvaćeno devet gradova.

„Na ovaj način će više programskog prostora biti posvećeno Leskovcu i jugu Srbije, naročito u kulturno-umetničkom karakteri, a biće prikazan privredni razvoj i turistička ponuda grada. Emisija će biti snimana 5.9.2019. u 21 čas uz slobodno prisustvo građana.“Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Gandí Prisjanac
Gandí Prisjanac
4 godine pre

Pa vidi se po njega da je golem krkadzija,ima se,moze se,SAS tudje paricke lako je da budes gazda,stoka je stoka,nemoz se promeni,da ga hebes u mozak !

Budimir Trajković
Budimir Trajković
4 godine pre

Će pukne ko krljež!

Stanko
Stanko
4 godine pre

Na kolac

Budimir Trajković
Budimir Trajković
4 godine pre

Kako gradonačelnik Leskovca lako krčmi naš novac, to živ čovek ne može da veruje. Za Brenu je “bacio” sto minimalnih ličnih dohodaka, ej sto plata spremačice u bolnici! Pa to je deset godina nečijeg mukotrpnog rada za dva sata tamburanja. Sada opet plaća snimanje emisije RTS-a, koji svakako ima svoj budžet za pripremu programa. Umesto da osmišlja i realizuje programe za zadržavanje mladih što nam u svet svakodnevno beže, ili potroši novac za bilo šta drugo što će poboljšavati život u Leskovcu, on šenluči našim novcem. Da l je glup pa ga “savetnici” rade ili sa sam bahati, ne zna se. Zna se samo da ovakvo ponašanje nije domaćinsko!