Ivanović: Subvencionišemo poljoprivredu

MEDVEDJA

U budžetu za 2017. godinu u opštini Medvedja planirano je deset miliona dinara za podsticaj privrede, kaže za  JUGpress zamenik predsednika opštine Goran Ivanović.

 

 

Tu će konkurisati naša preduzeća, zanatlije i svi koji žele da ostanu u Medveđi i da rade. I dalje budžet finansira podsticaje poljoprivrednicima, jer svi znamo da ovde nema drugih radnih mesta, da od te poljoprivrede većina stanovništva živi”, rekao je Ivanović.

On objašnjava da se “budžet  uvek pravio tako što se sastanu većnici, veće, predsednik skupštine, predesnik opštine, zamenik, imamo mišljenja predsednika mesnih zajednica…

Odvajamo za mesne zajednice, jer svi znamo da je teritorija opštine Medveđe jedna od najvećih po prostranstvu, da je infrastruktura u veoma lošem stanju. Kojoj god mesnoj zajednici se radi put, ona druga će se ljutiti.

Ali ,svi treba da shvate da u jednoj godini ne može sve da se uradi. Atarski putevi su bili ove godine razvrstani u 5-6 mesnih zajednica, za sledeću godinu se nadamo da će isto biti toliko i gledamo da prioritet bude tamo gde ima najviše stanovnika, gde ima male dece i gde su ljudi ostali da žive i da se bave poljoprivredom”, kaže Ivanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare