Ivan Stojanović novi predsednik leskovačkih demokrata

LESKOVAC

Gradski odbor Demokratske stranke u Leskovcu saopštio je danas da je pre tri dana,  Izbornoj skupštini  dobio  novo rukovodstvo, apsolutnom većinom glasova izašlih birača za predsednika je izabran  Ivan Stojanović.

Osim predsednika, izabrano je i dvadeset članova Gradskog odbora koji su, navode ” sposobni i spremni da promene stanje u kome se Leskovac nalazi”.

“Članovi novog saziva Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu su ljudi koji su svojim radom i delovanjem, ne mareći da li je DS opoziciona ili stranka na vlasti, dokazali da su principi demokratije iznad svakog ličnog interesa.
Na prvoj, konstitutivnoj sednici gradskog odbora za potpredsednike su izabrani Jelena Spirić, Saša Stojanović i Miodrag Stanković. Igoru Kociću poveren je mandat za sastav izvršnog odbora, dok je Momčilo Gligorijević izabran za predsednika inicijativnog odbora za formiranje Foruma penzionera pri gradskom odboru.
Sam izbor novog rukovodstva predstavlja prvi, lakši deo. Iza nas je jedan težak period napada i satanizovanja stranke. Predstoji nam teška borba sa nedaćama sa kojima se Leskovčani suočvaju. Gradski odbor Demokratske stranke u Leskovcu nastojaće da konkretnim predlozima, projektima i rešenjima ponudi građanima koncept boljeg, lepšeg, uređenijeg i prosperitetnijeg Leskovca”, saopštava leskovački DS.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare