IVAN MILOVAC REAGUJE NA PROZIVKE VELIČKOVIĆA

LESKOVAC

Ne kadašnji direktor Gradske autobuske stanice (GAS) Ivan Milovac reagovao je danas na izjave Gojka Veličkovića na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
“Na konferenciji za štampu Gojko Veličković po ko zna koji put me pominje kao direktora JP „GAS“ koji je doveo preduzeće na rub propasti. Radi javnosti, a i onih koji nemaju dovoljno informacija, želim da istaknem da, dok sam bio direktor JP „GAS“ i imao 74 radnika, da je prihod bio veći nego 2014. i ove 2015. godine, da je sve obaveze prema dobavljačima ispunjavao redovno, da nijedan ranik nije ostao bez posla i da je preduzeće poslovalo sa dobitkom od 431.699 na kraju 2010. godine, a u poslovnoj 2011. dobit je bila 242.000. Čak je i posle mog razrešenja u 2012. poslovalo sa dobitkom u iznosu od 65.869 dinara. Za vreme dok sam bio direktor JP „GAS“ otplaćivao sam rate za kredit koje je nasledjen od LEGAS DOO u visini od 1,6 miliona dinara mesečno iz redovnih prihoda i poslovanja. Sve napred navedeno se može proveriti u finansijskim izveštajima koje je usvojio osnivač i koje su verifikovale nadležne revizorske kuće. Dake, nikakvih dugova JP „GAS“ nije imao, što se vidi i iz izveštaja komisije prilikom primopredaje dužnosti sa sledeće postavljenim direktorom Miroslavom Kostićem. 15. juna 2015. godine sam proglašen tehnološkim viškom. Zašto, kako i na koji naćin to zna direktor JP „GAS“ Gojko Veličković, ali o tome će konačnu reč dati Osnovni sud. Divim se virtupznosti da preduzeće sada ima sistematizaciju za 60 radnika, a da je upošljeno 65 radnika, ali neka to cene nadležni. Gojko Veličković je diplomirani politikolog i njegove priče o poslovanje JP „GAS“ ne bih sada komentarisao, možda nekom sledećom prilikom”, rekao je Milovac Za JUGpress.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vasić
Vasić
8 godine pre

Ne poznajem ni Milovca a srećom ni tvog Gojka, al ti ispade mnogo loš čovek. Kako te više nije sramota da trabunjaš na portalu i pišeš bljuvotine koje su samo u tvom interesu. Ti li nadje na portal finasiran parama gradjana da štitiš svoju ..zicu?
Sve bre ti znaš, i šta je dobro za grad, ko treba da vodi Legas…Lečiš li možda i šuljevi?

perica
perica
8 godine pre

E moj milovcu pa ti si lepo upropastio zadrugu pa legas najbolje bi bilo da cutis da ne progovorim Velickovicu nisi ni da m… cuti i uzivaj nece valjati mnogo si gresio cuti