Ivan Krstić osudio “zloupotrebu Ministarstva odbrane i rad službi”

LESKOVAC

Član Glavnog odbora DS Ivan Krstić u pisanoj izjavi dostavljenoj JUGpressu navodi da “najoštrije osudjuje zloupotrebu Ministarstva odbrane, časne profesije vojnika i rad sluzbi koje se staraju o bezbednosti drzave i gradjana od strane dezertera i politicke marionete Aleksandra Vulina.
U civilizovanim i demokratskim zemljama, uredjenim i na pravu zasnovanim Vulin bi jutros vec davao izjavu istraznim organima o razlozima pracenja i dezavuisanja sloboodnih gradjana, a ne preko servilnih, instrumentalizovanih medija dodatno objasnjavao svoje bescasce. Da zivimo u zemlji u kojoj se norme i ljudi postuju nikome me bi bilo omoguceno da vodi perfidnu kampanju protiv neistomisljenika na nacin na koji to radi Vulin.
Zahtevam od nadleznih organa da se meodlozno bave jedino vaznim danas: Kako i zasto je predsednik Pokreta socijalista dosao u posed privatne korespodencije bivseg ministra odbrane i predsednika Demokratske stranke Dragana Sutanovca i zloupotrebio na nezocan nacin. Kao demokrata i patriota uveren sam da je odgovor ma ovo pitanje obaveza svih pravdoljubivih gradjana i da ne sme ostati bez epiloga. Ovo potvrdjuje da zivimo u zarobljenoj drzavi, ali ne smemo ostati taoci projekta JUL-ovaca”, navodi Krstic .

4
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
2 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
4 Autor komentara
Ne okreci se sine.NepicmenHarrymalo malo, neko pise za nekog Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Harry
Gost
Harry

Koji je pa taj?

malo malo, neko pise za nekog
Gost
malo malo, neko pise za nekog

Koju skolu ima pisac saopstenja?

Nepicmen
Gost
Nepicmen

Koju god školu da ima nije kupio diplomu. Uostalom, da li školska diploma nešto menja na značaju onoga što je napisao?

Ne okreci se sine.
Gost
Ne okreci se sine.

A možda je i kupio diplomu, malo pre ostalih!

Проститутки Бишкека