Isplaćene plate za zaposlene u javnoj upravi

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca danas je isplaćeno 94.383.321,23 dinara za plate zaposlenih, obaveštavaju iz lokalne samouprave. Plate su isplaćene zaposlenima u Gradskoj upravi grada Leskovca i kod direktnih i indirektnih korisnika budžeta i to u Gradskom pravobranilaštvu, Turističkoj organizaciji, PU Vukica Mitrović, Centru za socijalni rad, Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju, Ustanovi za odrasle i starije, SRC Dubočica, te ustanovama kulture. Podsećaju da se obaveze prema zaposlenima se, kao i uvek, redovno izmiruju pre 20. u mesecu.

Pored pomenutih isplata, za usluge koje pružaju JKP Komunalac i JKP Grdelica danas je iz gradskog budžeta isplaćena suma od 11.998.956,47 dinara. JKP Komunalcu je za održavanje javne higijene, horizontalne saobraćajne signalizacije, zoohigijene i održavanje javnih toaleta isplaćeno 6.158.814,67 dinara, dok je JKP Grdelici za održavanje javne higijene, javnog zelenila i za cvetni sadni materijal isplaćen iznos od 5.840.141,8 dinara.

I pored svih redovnih isplata, poručuju iz gradske samouprave da se na računu budžeta grada nalazi 712 miliona dinara. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare