Ipak nije vetar skinuo transparent sa natpisom “Moj predsednik Aleksandar Vučić”

VRANJE-LESKOVAC

Na društvenim mrežama se pojavio video klip za koji se navodi da je snimak skidanja transparenta sa natpisom”Moj predsednik Aleksandar Vučić” iznad tunela na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri.

Na tviteru je snimak objavila Jelan Milošević uz natpis “Mogu oni Vučićevi da stavljaju na tunel do mile volje, ima ko će ga još milije skidati.
I skinuti! “.

Na snimku se vidi ženska osoba obučena u roze duksericu koja se penje uz merdevina uz zid tunela a zatim se vide ruke koje skidaju kanap kojim je transparent uvezan.

Žeski glas u klipo govori  “Nakon ovoga ja ću dobiti niz uvreda i negativnih komentara. I nisu krivi ti ljudi, kriv si ti Aleksandre Vučiću. Ti koji nas deliš. Ti si nas podelio na tvoje i tuđe. Mi nismo tvoj narod. Mi smo narod republike Srbije. Ne možeš da nas otuđuješ i deliš”, poručuje se između ostalog na ovom klipu.

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać uklonio je transparent sa slikama Aleksandra Vučića i Milorada Dodika i natpisom “Svetlo na kraju tunala” koji je iznad tunela postavljen pre nekoliko meseci, kada je ova deonica Koridora 10 otvorena.

Pre dva dana transparent sa natpisom “Moj predsednik” i slikom Aleksandra Vučića postavljen je iznad tunela da bi samo dan kasnije bio skinut.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
2 Autor komentara
filipTo je junak Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
filip
Gost
filip

Bolesna!

To je junak
Gost
To je junak

Carica !

Проститутки Бишкека