Inspekcija naložila rušenje dogradnju iznad trećeg sprata u hotelu “Hajat S”

LESKOVAC


U cilju podsticanja i podržavanja zakonitosti i bezbednosti poslovanja, po ugledu na postupanje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Leskovca izvršilo je vanredni inspekcijski nadzor po pitanju dogradnje poslovnog objekta hotela „Hajat S“ u Leskovcu, saopšteno je danas iz inspekcije.

” Po izvršenom inspekcijskom nadzoru, utvrđenim nezakonitostima, u smislu nelegalno izvedenih radova na dogradnji iznad trećeg sprata, i rešenjem, naloženim merama investitor izvedenih radova izvršio je rušenje nezakonito dograđenih delova na poslovnom objektu i time postupio u celosti po nalogu iz Rešenja Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Leskovca.
Radi sprečavanja nastanka štetnih posledica po zakonom i drugim propisom zaštićenih dobara, prava i interese nadleži organi grada Leskovca nastaviće i u narednom periodu suzbijanje nelegalne gradnje na teritoriji grada Leskovca”, navodi se u saopštenju..

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miki
Miki
1 godina pre

A šta sa stambenim zgradama bez parkinga? Zašto se ne primenjuje zakon o planiranju i izgradnji? Koliko ja znam, prema ovom zakonu, svaki stan mora da ima jedno parking ili garažno mesto. Da li su investitori toliko jaki da ne moraju da poštuju ovaj član zakona? Ili ih neko štiti, po pobratimskim ili drugim vezama? A stradaju kupci stanova, koji i ne znaju da ih sleduje parking mesto. A kad saznaju biće kasno.

Pfffff
Pfffff
1 godina pre

Kako beše onaj hit? “Jedna lasta ne čini proleće”…
A šta sa rešenjima koja čekaju desetak godina?