Inspekcija kontroliše uklanjanje snega i ledenica

VRANJE

U poslednja tri dana u Vranju su izmerene temperature od minus osam do minus dva stepena. Ovo je treći ledeni dan. Meteorolozi najavljuju hladno bez padavina uz pojačan severni vetar.

U skladu sa Odlukom o komunalnom uređenju, predstavnici Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave u Vranju, zbog snežnih padavina i poledica uzrokovanih niskim temperaturama  sprovešće pojačane  kontrole koje se odnose na uklanjanje snega i leda sa trotoara ispred poslovnih prostorija, autobuskih stajališta, zgrada kolektivnog stanovanja i drugih objekata.

Apeluje se na vlasnike i korisnike zgrada, poslovnih prostorija i ostalih objekta da uklone ledenice sa krovova i drugih spoljnih delova zgrada, što su u obavezi da učine u skladu sa pomenutom odlukom.

Iz Odeljenja Komunalne policije Gradske uprave grada Vranja pozivaju  sve vozače da svoje automobile parkiraju na način da bude obezbeđeno nesmetano kretanje mehanizacije zimske službe nadležne za održavanje saobraćajnica u zimskim uslovima, hitne pomoći i vatrogasaca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare