I vranjski SNS osudjuje izjavu poslanika Dveri

VRANJE

 

“Povodom izjave poslanika Dveri Srđana Noga u kojoj na najgrublji način vređa i preti premijerki gospođi Ani Brnabić i predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, Gradski odbora Srpske napredne stranke Vranje NAJOŠTRIJE OSUĐUJE jezik mržnje ovog čoveka i ovakav način političke komunikacije sa političkim protivnicima.
Slušajući gospodina Noga i njegov anticivilizacijski i fašistiki politički diskurs, utisak je da nas vraća u vreme kristalnih noći i vladavine Trećeg Rajha kada su neistomišljenici ubijani, spaljivani i vešani. Prosto je neverovatno da je ovaj čovek deo saziva Narodne skupštine kao nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti imajući u vidu antifašističke tekovine našeg naroda i njegovog stradanja od ruku ljudi i politike koja je vešala svoje političke protivnike. Na stranu to što je pretnja predstavnicima najviših organa Republike Srbije sama po sebi krivično delo, izgovarati ovakve reči je rezultat nepostojanja političke kulture dotičnog sa jasnom namerom da se uruše demokratske institucije jedne zemlje i njen demokratski kapacitet. Međutim, dotični nije stao samo na pretnjama vešanjem već je u Severno Korejskom maniru najavio rat sa celim svetom do zadnjeg, pritom izjavivši niz besmislica o navodnom obećanju Hrvatske premijerki Ani Brnabić i njenom bratu o pružanju političkog azila.
Neznamo koja je medicinska dijagnoza gospodina Noga, ali prepoznajemo političku dijagnozu i politički krah ovakve politike a sigurni smo i građani Srbije. Sigurni smo da su njegovi mentori iz jedne zapadne ambasade ponosni na njega i da se njihova investicija polako isplaćuje. Želimo da verujemo da smo pravna država u kojoj postoji vladavina prava, te s toga pozivamo nadležne organe da pravovremeno reaguju i pozabave se gospodinom Nogom, jer čak i ovakvi politički klovnovi mogu da naprave ogromnu štetu državi, njenim institucijama i njenim interesima”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Vranju koje objavljujemo u integralnoj verziji, bez ikakvih intervencija..

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare