I vranjski radikali podržavaju Vojislava Šešelja 

VRANJE

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke je na sinoćnoj sednici izrazio svoj politički stav i jednoglasno pružio bezrezervnu podršku predsedniku Srpske radikalne stranke dr Vojislavu Šešelju. 

Saopštenje prenosimo u celosti. 

„Srpski radikali u Vranju, Vranjskoj Banji, Vladičinom Hanu, Surdulici, Bosilegradu, Trgovištu, Bujanovcu i Preševu smatraju da je ime Vojislava Šešelja simbol za slobodu, hrabrost, nepokolebljivost i borbu za srpske nacionalne interese. Vojislav Šešelj je simbol srpskog radikalizma, tvorac ideologije srpskog nacionalizma i neustrašivi borac za ostvarenje viševekovnog sna našeg naroda da živi u jedinstvenoj nacionalnoj državi. 

Svi opštinski odbori Srpske radikalne stranke u Pčinjskom okrugu smatraju da mesto predsednika naše stranke pripada dr Vojislavu Šešelju, kao jednom od najistaknutijih antiglobalista u svetu, prekaljenom borcu protiv belosvetskih laži, novog svetskog poretka i korumpirane mašinerije zvane Haški tribunal. Uprkos njegovom najavljenom povlačenju sa ove pozicije, radikali Pčinjskog okruga izražavaju potpuno jedinstvo i saglasnost u stavu da Srpska radikalna stranka ima svog lidera, a njegovo ime se piše slobodom, prkosom i inatom. Kompletan Okružni odbor stavlja se na raspolaganje predsedniku stranke, izražava punu podršku njegovom ostanku na mestu predsednika i najavljuje da punim kapacitetima kreće u pripreme za predstojeće lokalne i moguće vanredne republičke izbore“, navodi se u saopštenju predsednice Pčinjskog okružnog odbora SRS Bobane Stanimirović. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare