I vranjski naprednjaci obeležili stranačku slavu Sveta Petka

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, u skladu sa epidemiološkom situacijom, u utorak je obeležio svoju slavu, Sveta Petku. 

Obeležavanje slave Srpske napredne stranke počelo je u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju svetom liturgijijom i sečenjem slavskog kolača.

Ovogodišnji kum slave Dušan Aritonović potpredsednik GrO SNS u Vranju poželeo je svim članovima i simpatizerima stranke srećnu slavu Sveta Petku i istakao da zbog aktuelne epidemiološke situacije nisu u mogućnosti da slavu proslave na tradicionalan način u duhu pravoslavnih običaja sa svojim prijateljima, članovima i celokupnim gradskim odborom stranke na lokalu.

Srpska napredna stranka kao najveća i najodgovornija stranka želi da svojim primerom pokaže kako treba proslavljati slavu u vanrednim uslovima koji su nastali usled pandemije korona virusa.

„Stranačka slava je po 12. put proslavljena u Vranju, sada dosta skromnije, nego ranijih godina zbog aktuelne situacije sa virusom. Svim građanima Vranja koji slave, želim srećnu slavu Svetu Petku, da je proslave u zdravlju, slozi i ljubavi. Nadam se da će ova situacija, koja je prisutna u celom svetu, a koja se tiče epidemije kovida-19, što pre proći. U ime GrO SNS svima želim zdravlje, sreću i da nas Sveta Petka čuva“, poručio je Dušan Aritonović, potpredsednik stranke i ovogodišnji kum.  
 
Naprednjak Božidar Ilić kum za narednu godinu  
čestitajući slavu, svima koji slave poželeo je da ovaj dan proslave u miru i blagostanju. On je izrazio uverenje da će naredne godine stranka ostvariti još bolje rezultate.


 

Obeležavanju slave prisustvovali su i ostali funkcioneri stranke u Vranju, narodni poslanici Slaviša Bulatović i Milan Ilić, gradonačelnik Slobodan Milenković, zamenica Zorica Jović, predsednik GO Vranjska Banja Dragan Sentić, Velibor Antonijević direktor Filijale RFZO u Vranju, gradski većnici i direktori preduzeća.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare