I radikali na izborima u Medvedji

MEDVEDJA

Sa dvadeset dvoje kandidata lista Srpske radikalne stranke (SRS) biće treća na glasačkom listiću na lokalnim izborima u Medvedji 8.septembra.

Ovu listu je prihvatila Opštinska izborna komisjija pre nekoliko dana.

Na ovim izborima gradjani medvedje biraće 25 odbornika, umesto 35 koliko ih je bilo do sada.

Smanjenje broja odbornika je rezultat menjeg broja stanovnika.

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Baki
Baki
4 godine pre

Ovaj u majici na bretele sa ćerkicom je kod nas u Boru prodavao pasulj na pijacu,a čujem da sada prodaje jaja u Medvedji.U Italiji je radio na farmi ćuraka.Baš vam je on u Medvedji potreban.Sretno vam bilo.

Baka
Baka
4 godine pre

E … jadna moja Srbijo! Šta dožive da radikali vladaju ( pokušavaju ) po opštinama . Slika govori sve. Ima ih u majicama i sa decom …
bože sačuvaj nas od ovakvih .

Lebanac
Lebanac
4 godine pre

I Perica u šortsu na kraju kolone….hahaha…jadna moja opštino

Pravda od Boga
Pravda od Boga
4 godine pre

Nisu to radikali, to su naprednjaci koji po potrebi kao i njihov vođa odglume kad zatreba opoziciju. Kad glasate setite se kako je Šešelj sramno lagao da ima karcinom, setite se zbog svih koji su zaista bolesni ili su izgubili bitku sa tim, niko od njih ne daje imena svojim karcinomima kao ova spodoba koja jedino boluje od kriminala. Zbog toga, zbog pakla koji su prošli svi oni zaista bolesni, ne izlazite na izbore, BOJKOT je jedino rešenje da ne pripadate njihov brlogu. Od tog smrada neće se nikad oprati.

Macak
Macak
4 godine pre

RADIKALI ŠTA TO BEŠE? DA NIJE SMESNO BILO BI ZALOSNO, POSTO JE I SMESNO I ZALOSNO ONA JE OVO DNO. ZAMISLITE COVEKA KOJI JE BIO U PRIVREMENOM ORGANU KAKO NAPREDNJAK A SADA GLUMI RADIKALA. DA POTRETIMO GRADJANE MEDVEDJE DA JE NAJVEĆI NJEGOV DOPRINOS KOJI JE SNASAO NEDVEDJU DA SE NADJE U RASULU PO SVIM SEGMENTIMA BITI SANJA. UNEO JE NESLOGU I MRZNJU MEDJU GRADJANE, DOVEO JE LJUDE IZ SVIH BIVSIH STRANAKA KOJI DANAS PRAVE HAOS MEDVEDJI. KAO GLAVNI BISER POLICAJCA JE DOVODJENJE NEBOJSE ARSICSICA NA CELU OPSTINE STO MU TO GRADJANI NIKADA NECE OPROSTI. ZAPRSKA NA SVE OVO JE STO JE TAJ ISTI COVEK RAZBIO OPSTINSKI ODBOR SNS-A KADA JE BILA NAJACA. SVE VAM OVO GOVORI DA TAJ POLICAJAC RADI SAMO ZA SEBE KAO I PREDSEDNIK OPSTINE.
MEDVEDJO SRECNO TI NESTAJANJE.

Gruja
Gruja
4 godine pre
Odgovori  Macak

Nisu radikali slučajno u ovoj priči da odglume opoziciju kao njihov vodja kako bi dali legitimitet za uspjeh lokalnih izbora. Prava opozicija nije u prici da se ide na izbore sve dok se ne stvore uslovi za to. Prvi dokaz za prljavu kampanju vam je prisustvovao zelje sa svojom ekipom gde drzi sve pod kontrolom. Posle toliko godina zla koje nanosi Vojislav Šešelj Srbiji i dalje se vjeruje izdajniku. Ima li makar malo grize savesti da to napokon Srbin ukapira? Pitanje je samo kakav je dil napravio policajac preko zelje i Šešelja da se dokopa vlasti?
Sam izlazak radikala pokazuje lojalnost ovoj vlasi koja ne uziva povjerenje građana da ne govorimo za radikalne cija politika treba da bude proslost kao sto ce vrlo brzo biti proslost i SNS. Hoće li vec jednom u Medvjeđi zavladati sloga oko ocuvanja Medvedje ili ce se nastaviti njeno krcmenje i rasprodaja svega i svačega! Srećan vam put bez povratka, Medvedja je i onako prazna i zavijena u crno, ostalo je samo radikali da joj zapecate sudbinu kao što je Šešelj zapecatio sudbinu Srbije. Danaslje stanje Srbije su plodovi radikala u istom paketu sa naprednjacima. Karlovac, Karlobag, Ogulin i Virovitica….stavite prst na celo, dovoljno imate godina, niste tako mali i neiskusni osim ako vas ne privlači pohlepa za novcem i pozicijom uništavanja i onako uništene opštine Medvedje.

Bisa
Bisa
4 godine pre

Nisu to radikali, to su naprednjaci koji rade za istog gazu. Gde vam je danas Šešelj i koga podržava? Ovo je farsa i priča za malu djecu, živi bili pa vidjeli, svi su se oni ugradili za lični interes tako da niko od njih ne vidi građane iza sebe. Imali su priliku da urade nešto kada su bili sa Arsićem u vlast ali ih pohlepa odvlači na drugu stranu. Znate onu staru: kad može on zašto ne bih ja. Ovo je samo dokaz da totalno nestajemo sa ovih prostora a to vam potvrđuje da u Medvjeđi na političkoj sceni nema rodoljuba.