I narodnjaci o fontani i raskidu ugovora

LESKOVAC

Zašto se sada raskida ugovor za radove na gradskom trgu , kada je izvođači isplaćeno preko 90 posto sredstava i kako će grad da naplati penale, ako se zna da je račun “Bauwessena“ u blokadi, pitao je danas Jovica Stanković, predsednik Gradskog odbora Narodna stranke u Leskovcu.

” Rečeno nam je da ćemo dobiti trg sa 30 posto više zelenila, a danas imamo nezavršenu čistinu sa zrncima zelenila. Podsetiću vas da je ovaj projekat građane Leskovca koštao preko 2 miliona evra”, dodao je on.

Pitao je i ko je odgovoran za višemesečno kašnjenje radova, za to što trg još uvek nije završen, što je i ono urađeno vrlo lošeg kvaliteta kao i koliko će koštati osvetljenje i klupe.

Ako je grad Leskovac naručilac posla, JP Urbanizam i izgradnja“ je nadzorni organ, šta je taj organ radio dok su radovi na izgradnji trga trajal.

” Biciklistička staza je već popucala, na trgu je postavljena i to vrlo nekvalitetno, najlošija kocka koju su mogli da nađu. Pogledajte fontanu, koja još nije počela ni da radi, a već je oštećena i spolja i iznutra. Najskuplja majstorija je loša majstorija, a nama će se baš to desiti. Ne daj bože da se neka od Leskovčanki odluči da na štiklama prođe trgom, to je prava avantura, rekao je Dragan Stošić.

Narodnjaci su pozvali građane da javno iskažu nezadovoljstvo načinom na koji se troši novac iz budžeta i da se ne plaše.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Narode moj
Narode moj
1 godina pre

Da te obavestim, Narode moj, imate tamo na rafu i zejtin i brasno i secer. A mi iz vlasti moramo i u ovaj mandat da preplanemo na egzoticna mesta i to vise puta. Sa svalerke i sa zene i sa devojke sa visok prosek Kriza je za narod ali nije i za ministarku Darijicu, Zokicu, premijera mister Brnaba, takodje nije za Obradovic sandwich brza kola, seficu botovku iz ekologije, nije kriza za Velikog Malog, Jorgovankicu i ostalu krupnu i sitnu boraniju napredne vlasti. Mi moramo da seza vas przimo i mucimo na suncu. Birali ste nas da vas predstavljamo u Grcku, Crnu Goru, Turski, Egipat, Spaniju, Italiju.

Potop
Potop
1 godina pre

Bahati šerif Mesko i njegovi pomagači.Kada budu sišli sa vlasti sve ih treba procesuirati za sve malverzacije koje su radili i naplatiti im štetu koju su naneli finansijsku i moralnu pa se onda drugi neće setiti da rade takve stvari.A ovako se troši iz budžeta kao da je njihovo privatno vlasništvo.Sitnim jajarama da po malo a šerif najveći deo stavi u svoj džep i zato se i sklapaju ovakvi štetni ugovori sa sumnjivim biznis firmama koja proglase nelikvidnost a onda isti ti osnuju novu firmu i nastave da rade kao da ništa nije bilo a njihov konto veći za par miliona evra.Ne radi ovde niko za dobrobit naroda zato će ova država da propadne.I treba kada glasaju ove lopove i ne treba bolje ni da im bude.