I Jedinstvena Srbija najavljuje konvenciju

LESKOVAC

Obaveštavamo Vas da će u Leskovcu, u sredu- 30.03.2022. godine biti održana predizborna konvencija koalicije SPS-JEDINSTVENA SRBIJA- ZELENI SRBIJE, u Domu Partizana, sa početkom u 16 sati, navodi se u današnjem saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Leskovcu.

“U ovim kriznim vremenima GrO Jedinstvene Srbije Leskovac smatra da je neophodno sačuvati državnu stabilnost, mir kao osnovu za postizanje socijalne jednakosti i pravde u Srbiji. Zato je neophodno da država sačuva poljoprivrednika, srpskog domaćina tako što treba da poveća subvencije koja bi pokrila razliku između inputa i gotovog proizvoda, zbog povećanja cena veštačkog đubriva i goriva izazvanih svetskom krizom. Samim tim i pijačne cene poljoprivrednih proizvoda kroz subvenciju poljoprivrednicima biće pristupačne većini građana, da svako zadovolji svoje potrebe.
Način da se to ostvari je da 3. aprila građani zaokruže na parlamentarnim izborima Izbornu listu „Ivica Dačić-Premijer Srbije“ pod rednim brojem 2 i na predsedničkim broj 6 – Aleksandar Vučić, predsednik Republike.
Građanima Leskovca obratiće se na mitingu čelnici koalicije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma kao i narodni poslanik i predsednik GrO Jedinstvene Srbije iz Leskovca Nenad Filipović”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare