Humanitarni turnir za decu bez roditelja

NIŠ

Džedajski pokret organizuje Humanitarni turnir čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstva potrebnih za realizaciju kampa ,,Sila prati hrabre“  koji je namenjen deci bez roditeljskog staranja. Šesnaestoro dece imaće priliku da provede sedam dana na Vlasinskom jezeru i susretne se sa različitim radionicama i edukacijama koje će im biti potrebne u daljem životu.                          

“Kako bismo uspeli da realizujemo ovaj projekat, u subotu, 31. jula, organizovaćemo turnir u malom fudbalu, basketu tri na tri  i stonom tenisu na kome ćemo prikupljati potrebna novčana sredstva. Takođe, organizovali smo poseban izazov u kome će učesnici turnira moći da se oprobaju protiv profesionalne stonoteniserke Mine Vasić, takmičarke Superlige Srbije u stonom tenisu i članice Džedajskog pokreta”, kažu članovi ovog pokreta.

Turnir će se održati u dvorištu Osnovne škole ,,Dušan Radović“, sa početkom u 10 časova. Naknada za učešće na turniru biće 300 dinara po članu tima za fudbal i košarku, a 200 dinara za učesnike u takmičenju u stonom tenisu.

Sva sredstva, prikupljena na humanitarnom turniru, biće uplaćena za projekat osnaživanja dece bez roditelja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare