Humanitarni koncert za Stefana

NIŠ

Niški muzičari ponovo su se udružili sa ciljem da pomognu . Večeras će u Domu vojske održati još jedan humanitarni koncert kako bi pomogli malom Nišliji Stefanu Miladinoviću kome je hitno potrebno lečenje, jer boluje od tumora mekih tkiva. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je za lečenje dečaka. Prvi koncert održan je u decembru 2016.

Na ovom, drugom po redu humanitarnom koncertu, koji orgganizuju muzičari Niša učestvovaće Gale iz grupe “Kerber”, “Penthouse band”, Neša Saita iz grupe , Oliver Katić,“Crne mambe”, ansambl “Groš”, humanitarni bend “Kolege”, Dejan Najdanovića Najd i vokalnu grupu “Constantine”.

Organizatori najavljuju da će na ovom koncertu nastupiti i grupa “Lutajuća srca” i “Very Naiss” bend.

“Kao prijatelji želimo da i na ovaj način pomognemo u prikupljanju humanitarne pomoći za lečenje malog Stefana i molimo vas da nam pomognete u tome. Pozovite svoje prijatelje i dođite na ovo humanitarno veče ” kažu organizatori.

Cena karata je 300 dinara. .

Mali Stefan Miladinović vodi borbu protiv veoma retke vrste malignog tumora mekih tkova. Učestalos ovog oboljenja je četiri obolelih na milion stanovnika. Stefanu je potrebno lečenje na nekoj inostranoj klinici.

Humane Nišlije već nekoliko meseci organizuju akcije u kojima se prikuplja novac za njegovo lečenje.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare