Humanitarni bazar za Olivera

LESKOVAC

Na platou Široke čaršije održan je humanitarni prodajni bazar čiji je prihod namenjen lečenju Olivera, bebe koja je od svog drugog meseca života u bolnici, jer boluje od spinalne mišićne atrofije.

Za neophodna sredstva za lečenje u inostranstvu, za genetsku terapiju, medikamente i medicinski potrošni materijal, fizikalne terapije, rehabilitacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja potrebno je 2,3 miliona evra. Jelena Stanojević Ilić, jedna od organizatorki bazara, kaže da je želja približiti malog Olivera i njegov problem Leskovčanima.

„On je u bolnici od 17. aprila, tamo je na respiratoru, a hrani se preko sonde u stomaku. Do sada je prikupljena polovina potrebne sume i nadam se da ćemo i njega poslati ubrzo na lečenje. U ovoj godini u tome uspeli sa četiri devojčice, za čije lečenje je prikupljeno preko osam miliona evra. Moram da priznam da smo iznenađeni odzivom naših sugrađana i nadam se najboljem, a ujedino se zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos tako što su donirali stvari za ovaj bazar.“

Najlakši način za pomoć Oliveru je poslati sms poruku „848“ na broj 3030. Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje.

Uplata na dinarski račun: 160-6000000732419-36

Uplata na devizni račun: 160600000073285198

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare