Hrabro za Vranje: Heroji su članovi biračkih odbora koji su podneli najveći teret u atmosferi omalovažavanja, vređanja i bahatosti

VRANJE

Koalicija Hrabro za Vranje (SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak – Ćuta) zahvalio se Vranjancima koji su im dali svoj glas na jučerašnjim izborima i istakli da izražavaju divljenje njihovoj hrabrosti i odlučnosti da se suprotstave svim pritiscima, ucenama, pretnjama i podmićivanjima od strane vladajuće stranke.

,,Heroji jučerašnjeg dana, dostojni poštovanja, jesu članovi biračkih odbora koji su podneli najveći teret u atmosferi omalovažavanja, vređanja i bahatosti. Uspeli su da sačuvaju većinu glasova, mada je indikativno da je broj nevažećih listića veoma veliki preko hiljadu prema preliminarnim podacima. Imajući u vidu nemoguće uslove u kojima smo radili kampanju dosledno poštovali predizbornu tišinu (za razliku od SNS koja je imala štand u centru grada u to doba i delila novogodišnje paketiće) ne možemo biti nezadovoljni rezultatom koji smo postigli”, rekli su iz ove koalicije i istakli da ih prava borba tek čeka u lokalnom parlamentu i u Narodnoj skupštini u kojoj će poslanik biti i Slobodan Petrović sa ove liste.

,,Nastavljamo hrabro da se zalažemo za Vranje, uprkos bahatosti, korumpiranosti i nelegalnosti od stranke lokalne vlasti. Bićemo korektivni faktor i glas naroda, svih onih koji su nas podržali i koji to nisu ali znamo da smo istomišljenici”, istakli su u saopštenju.

Koalicija ,,Hrabro za Vranje” osvojila je 9,54 odsto, odnosno 4.070 glasova na lokalnim izborima u Vranju. (kraj) DC/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare