Hoti upoznao predstavnike Preševske doline

BUJANOVAC-PREŠEVO-PRIŠTINA

Premijer Kosova Avdulah Hoti pohvalio se na fejsbuku da je “imao čast da upozna predstavnike Preševske doline”.

“Nakon jučerašnje odluke o osnivanju Kancelarije za pružanje pomoći građanima Preševske doline, imao sam čast da upoznam predstavnike Preševske doline”, napisao je Hoti.

“Preko ove kancelarije, na osnovu važećeg zakonodavstva, kosovska Vlada će se posvetiti preduzimanju potrebnih mera za olakšanje i poboljšanje života građana koji žive u Preševskoj dolini u oblasti obrazovanja, kulture, privrede i drugih potreba koje mogu da se pojave u budućnosti. Predstavnici Preševske doline veoma pohvalili odluku o osnivanju Kancelarije za pomoć građanima Preševske doline. Sada moramo intenzivirati saradnju i obratiti se potrebama građana ovog kraja”, napisao je Hoti.

Sastanku sa njim u Prištini su prisustvovali predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa, predsednik opštine Bujanovca Nagip Arifi, poslanik u Skupštini Srbije Šaip Kamberi, lideri Demokratske partije Albanaca Ragmu Mustafa, preševskog ogranka Partije za demokratsko delovanje Ardita Sinani, Pokreta za reforme Sami Salihu i Pokreta za demokratski progres Šiprim Musliu.

Na satanku sa Hotijem nije bio predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare