Gužva ispred zgrade policije zbog potvrda za decu

LESKOVAC

Velika gužva ispred leskovačke Policijske uprave zbog potvrda radi konkurisanja za novac za udžbenike iz budžeta grada. Odluka doneta pre nekoliko dana, dece puno a rok kratak.(kraj) LjS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sasa
Sasa
6 meseca pre

Bezobrazno, cemu ovo vodi? Sram vas bilo, izivljavanje!

Djura Leskovac
Djura Leskovac
6 meseca pre

Zbog čega se uopšte traži potvrda o prebivalištu? Pa neće deca valjda da ostvaruju biračko pravo?! U ovom slučaju školski spiskovi su najvalidniji dokumenti. Školska uprava spiskove đaka ažurira dva puta godišnje. Ako si na spisku, onda si đak. Ako si đak, onda su ti roditelji kupili nekakve knjige. Kraj priče.

Samo nebo zna zašto se to nije sprovelo na najednostavniji mogući način. Vučić je nedavno delio helikopterske pare deci. Trebalo je samo upisati broj lične karte i matični broj majke, kao i ime banke i pare su legle bez ikakve frke. 

Ja ne verujem da je Mesku bio cilj da ljudi odustanu. Dobio je džak para i politički je najmudrije da ih utroši u ovu svrhu, i on to dobro zna. Ali on i ekipa oko njega su neinventiva i neoperativna gomila koja je u stanju da pokvari kliker. Gotovo da im je urođeno da komplikuju proste stvari kako bi ispali važniji i pametniji nego što jesu.

Takvo ponašanje će se u budućnosti zvati “sindrom kupljenih diploma“.  

Inspirisan resavac
Inspirisan resavac
6 meseca pre
Odgovori  Djura Leskovac

I opet prepisujes. Preradio si moje komentare s drugog portala i pustio kao svoj.

Nemanja
Nemanja
6 meseca pre

Bezobrazluk. Deca već idu u śkolu na osnovu prebivališta. Namerno se ovo radi da što više roditelja odustane od nadoknade.