GrO Dveri u Vranju: “Žene SNS-a, stidite se!”

VRANJE

Još jedan u nizu napada aktivista SNS-a na političke neistomišljenike desio se ovih dana u Vranju i po ko zna koji put potvrdio fašističke metode naprednjačke vlasti, njihovo viđenje demokratije i ljudskih prava i sloboda, saopštio je Gradski odbor Dveri.

” Za razliku od dosadašnjih napada, kada su medijskim spinovanjem uspevali da od napadača naprave žrtve, ovoga puta su odlučili da ćute o celom slučaju, jer su svesni da će biti teško ubediti javnost (ili bar onaj deo zatupljene javnosti koji im još uvek veruje) da je zapravo dr Mirjana Ilić Stošić u ovom slučaju fizički napala aktiviste SNS-a koji su se samo branili.

Srpski pokret Dveri osuđuje svaki oblik nasilja i poziva dr Mirjanu Ilić Stošić da istraje u svojoj političkoj borbi, bez straha od kukavica koji se kriju iza članske karte SNS-a, a koje će se odreći onog trenutka kada se srpski narod probudi iz hipnoze i oslobodi straha od siledžija, i kada će svačija (ne)dela doći na naplatu.

Pozivamo, takođe, i Uniju žena SNS-a iz Vranja, koja je nekoliko puta organizovala pres konferencije na kojima je osuđivala nekakve fejsbuk statuse i pretnje preko društvenih mreža, da ovoga puta stanu u zaštitu žene koja je napadnuta na svom radnom mestu. Mnoge od članica Unije žena SNS-a su i koleginice napadnute doktorke, pa bi i iz tog razloga trebale da budu među prvima koje će osuditi napad. Ali očigledano da je njima i od kolegijalnosti i od ženske solidarnosti i od averzije prema nasilju, bitnija članska karta i politička pripadnost, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Dveri u Vranju, koje se završava porukom „Žene SNS-a, stidite se!“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare