Gradsko veće sa jednom tačkom

LESKOVAC

Na  današnjoj, 74. sednici članovi Gradskog veća  jedina tačka dnevnog reda bila je Predlog rešenja o obrazovanju Komisije za izbor pravnih lica iz oblasti zaštite i unapređenja životne sredine.

U tu komisiju predloženi su za predsednika Lidija Bosiljčić, šef odseka, predstavnik Gradske uprave – Odelenja za zaštitu životne sredine grada Leskovca, a za članove Tatjana Veličković (predstavnik Gradske uprave – Odelenja za zaštitu životne sredine grada Leskovca), Maja Kocić (predstavnik Gradske uprave – Odelenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj), Ivana Momić (predstavnik JP „Urbanizam i izgradnja“) i Bratislav Nešić (predstavnik Posebne organizacione jedinice – Službe za upravljanje kadrovima).

Zadatak komisije biće da izvrši ocenu projekata podnetih na javni konkurs na osnovu Pravilnika o uslovima za dodelu i korišćenje sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz Fonda za zaštitu životne sredine grada Leskovca, kao i drugih zakona i propisa, kao i da donese obrazložen predlog o dodeli sredstava koji će proslediti na nadležnost Gradskom veću Leskovca.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o