Gradski većnici usvojili promenu režima saobraćaja

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju usvojili su zahtev JP Direkcija za razvoj i izgradnju grada za promenu režima saobraćaja u 11 ulica.

Ukoliko Skupština grada da zeleno svetlo, po novoj odluci od centralnih gradskih ulica, jednosmerne bi bile Zmaj Jovina, Lenjinova, Narodnog heroja i Kneza Miloša. Novi režim saobraćaja za sada će funkcionisati šest meseci. Ukoliko da rezultate, najverovatnije će tako i ostati.

Gradski većnici su usvojili i šestomesečni i devetomesečni izveštaj o izvršenju budžeta grada Vranja.
Kako je rekla članica Gradskog veća Zorica Jović, usvojen je i zaključak koji podrazumeva da budžetski korisnici ne mogu bez saglasnosti gradonačelnika da preuzimaju finansijske obaveze u iznosu od preko 100.00 dinara. Ispod tog iznosa neophodna je saglasnost nadležnog Sekretarijata za finansije i privredu Gradske uprave.

„Namera je da se na ovaj način, uvede princip štednje i kontrole plaćanja na svim nivoima“, rekla je Jovićeva.

 

Prihvaćen je i Nacrt odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije Privredno radne  zone „Bunuševac 3“, koji će biti prosleđen Skupštini na usvajanje.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mmm
mmm
5 godine pre

koja li budala predlozi ovo. lenjinova u jednom smeru,pa ljudi ko zivi od bore stankovica navise da bi dosao do lepu brenu morace kroz Jovana Hadzivasiljevica ili kroz mose pijade u kojoj je kolaps od 13 do 16h,kolona je do medicinske skole, a kroz glavnu da i ne govorimo.Zmaj Jovina u jednom smeru je jos komicnije,ulica koja ima sirinu za oba smera ali ima vise vozila parkirana na kolovoz nego na trotoare koji su visoki kao stepenik,logicnije bi bilo da urede parking mesta na drotoar uz park.Kneza Milosa takodje ista prica, a ulica je grbava kao seoski put zbog kisnice. A Narodnih Heroja je u kolapsu jer ko god da ode po bilo koji dokument u sup mora da ostavi auto na kolovoz. bolje resenje vam je da u lejinovu sredite trotoare,jer ionako niko one travnjake ne odrzava,bar iskoristite za parking mesta,ulice oko parka takodje, uredite trotoare da bi moblo da stane vise vozila. nego da vama je jeftinije da postavite tablu 60×60 na pocetku ulice