GRADSKI STADION DATI NA UPRAVLjANJE SRC „DUBOČICA“

LESKOVAC

 

Sekretar privremenog Gradskog odbora SNP Aleksandar Momčilović upoyorio je danas na problem sa Gradskim stadionom u Leskovcu ya koji je rekao da su mu “tribine prazne” a da se “noću  njima kreću lica sumnjivog karaktera “.

 

Srpska narodna partija (SNP)  smatra da se problemi Gradskog stadiona mogu prevazići tako što bi se najpre rešili svi imovinsko-pravni problemi i stadion priključio na vodovodnu mrežu.

“Mi ćemo kao stranka oformiti tim stručnih ljudi i kroz razne projekte u saradnji sa sportskim savezom, lokalnom samoupravom i nadležnim ministarstvom, a što ne i sa UEFA-om ili EU, obezbediti sredstva za popravljanje infrastrukture po međunarodnim standardima, jer Leskovac to zaslužuje. Po našoj proceni iznos tih sredstava je 7-10 miliona evra.“ rekao je Momčilović.

 

Dok se sve to ne ostavri, SNP predlaže da se gradski stadion da na upravljanje SRC „Dubočica“, zato što tamo postoji potrebna infrastkura za to, odnosno, konkretno, postoji radna snaga koja bi se bavila održavanjem i čuvanjem stadniona.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare