Gradski odbornici odrekli se dnevnice za lečenje Vukana

VRANJE

Odbornici Skupštine grada Vranja, njih 65, odrekli su se dnevnice koja im pripada za današnju sednicu u humanitarne svrhe. Novac će biti doniran u fond za lečenje osmomesečnog Vukana Stoiljkovića.

Šef odborničke grupe vranjskih socijalista u lokalnoj Skupštini, Srđan Dekić, čija je i bila inicijativa, je rekao da dnevnica iznosi 5.000 dinara, dok je šefa odborničke grupe za hiljadu dinara viša. Na taj način biće prikupljeno oko 330.000 dinara.

Podsetimo devetomesečni Vukan je oboleo od spinalne mišićne atrofije i za njegovo lečenje je potrebno 2 i po miliona evra.

Kako novac mora što pre da se prikupi Vranjanci su se kroz razne akcije organizovali da bi pomogli svom malom sugrađaninu. Kroz razne akcije, u vidu uličnih prodaja, raznim svirkama i žurkama, doniranjem pazara od prodatih kafa u kafićima, okupljanjem bajkera, slanjem poruka, ali i mnogim uplatama sa privatnih i poslovnih računa prikupljaju se neophodna sredstva. Samo za dva dana humanitarnog bazara koji je organizovan u pešačkoj zoni u Vranju prikupljeno je preko milion i 600 hiljada dinara.

Svi oni koji žele da pomognu, to mogu da učene odmah slanjem SMS poruke 1239 na broj 3030.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare