GRADSKI ODBOR JEDINSTVENE SRBIJE SE “OGRADJUJE” OD ZAMENIKA GRADONAČELNIKA

LESKOVAC

 

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u  Leskovcu saopštio je danas da je „ jednoglasno  doneo odluku da se ograđuje od svih postupaka Dragana Jovanovića, zamenika gradonačelnika Leskovca“.

 

„GrO JS u Leskovcu, nakon smene člana Gradskog veća Nenada Filipovića na sednici Skupštine grada Leskovca, a zatim i smene načelnika Uprave za inspekcijske poslove grada Leskovca, Bratislava Jovića, obaveštava javnost da su ovi postupci inicirani ličnim angažovanjem zamenika gradonačelnika Leskovca, mimo podrške GrO Jedinstvena Srbija  Leskovac, mimo  saglasnosti stranke Jedinstvena Srbija i njenog predsednika Dragana Markovića Palme.

Zamenik gradonačelnika poklonio je bez saglasnosti i konsultacije sa predstavnikom GrO JS u Leskovcu koji ovidi Nenad Filipović, mesto načelnika Uprave za inspekcijske poslove, koje je po koalicionom sporazumu dodeljeno na rukovođenje Jedinstvenoj Srbiji Leskovac uz opravdanje da nema adekvatnu zamenu iz stranke. Naravno pravi razlog je da ne zna koje i kakve kadrove JS u Leskovcu ima, jer otkako je postavljen od strane JS na mesto zamenika gradonačelnika, nije ni ušao u prostorije stranke niti se bavio stranačkim aktivnostima. Ne zna ni koliko članova GrO JS ima.

Zamenik gradonačelnika, Dragan Jovanović , očigledno rukovođen ličnim razlozima, predaje zahtev gradonačelniku za smenu člana GV, diplomiranog matematičara Nenada Filipovića, da bi na njegovo mesto postavio svog venčanog kuma Nikolu Jakovljevića – Koču poslastičara, čime se opravdava zaključak GrO JS Leskovac, da Dragan Jovanović ne štiti interese naše, već očigledno radi u interesu neke druge partije, što su članovi naše stranke prepoznali a što će na predstojećim izborima i pokazati“, navodi se u saopštenju Jedinstvene Srbije.

 

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kurta
Kurta
8 godine pre

Nasekirao se Jovanovic,ne pije vise duplu kafu kod Kocu,presao je na troduplu.

Drug Crni
Drug Crni
8 godine pre

Pa izbacite ga iz stranke. Što ga trpite, kad je ocigledno da radi protiv vas. Mislite da će da se opameti. Nikad… Čak je i naziv prethodne stranke ukrao od Šojića. I valjda ćete se opametiti više vi iz stranaka. Pa najpodložniji korupciji su upravo lekari i oni su navikli na takvu kintu. To kažu sve ankete, a nama nekoliko lekara vode grad. I šta onda da očekujemo, nego da završavaju sebi poslove, a građane ko j…

Alex
Alex
8 godine pre

Pametna i logična izjava gospodina Nenada Filipovica. Mislim da je svima jasno o čemu se zapravo radi. Samovolja je dopustena u politickom životu, ali ako se tako istupa, onda ne treba da politička opcija prekriva pravi cilj pojedinaca, u ovom slučaju zamenika gradonacelnika. Ako covek ima svoje ciljeve koji nisu u skladu sa programom JS, onda neka istupa u javnosti kao pojedinac, a ne član JS. S obzirom da je funkciju zamenika gradonacelnika dobio zahvaljujući JS, onda treba da polaze racune JS-u. Ako se GO ogradio od postupaka, logicno je da te racune ne polaze, tj.zastupa sebe, a ne partiju koja mu je funkciju dodelila. Da ima časti, podneo bi ostavku i ne bi radio iza ledja pristalicama JS koji su mu tu fotelju omogucili glasovima na izborima.