Gradski derbi pripao Aktavis Akademiji

LESKOVAC

Duel leskovačkih ekipa u okviru 4. kola Druge regionalne lige Istok pripao je „Aktavis akademiji“.

Oni su tim „Hisara“ ubedljivo dobili sa 76:101 (17:39, 15:18, 20:20, 24:24). Utakmica je odlučena već u prvoj četvrtini koji su, uslovno rečeno gosti, dobili sa 17:39.

Do kraja utakmice mladi i poletniji tim „Aktavis akademije“, sastavljen isključivo od juniora i kadeta je održavao stečenu prednost.

5
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
3 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
4 Autor komentara
KosarkasJordanMIRAGde idu naše pare Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Jordan
Gost
Jordan

Idite na pecanje ..i jedni i drugi ….duvate u isti tikvu…

Gde idu naše pare
Gost
Gde idu naše pare

Ja ne znam kome da se obratim ali evo jasnih dokaza gde ide novac, kako ovaj rekreativni klub (po imenu Hisar) može da ima budžet skoro milion dinara i da se niko ne pita zašto? Ja mislim da je to ekipa koja nema ni pravog trenera, ni decu koja su kvalitetna i prave rezultate, bas kao sto rekoh rekreativni klub, GDE IDU NAŠE PARE!!!

MIRA
Gost
MIRA

Tvoj problem je što “ne znaš”, jer u gornjem tekstu niko ne pominje Hisar, a to da li ima pravog trenera, to tek ne znaš. A sram da te bude ko god da si GOSTU, da pljuješ po deci koja se bave sportom i kao što reče rekreacijom.Naravno da je bolje nego da se drogiraju i pišu takve glupe kometare na tekstove koji nemaju nikakve veze sa napisanim tekstom. Zalutao si u novinarske vode, pazi da se ne udaviš

Kosarkas
Gost
Kosarkas

Ovo je pretnja novinaru. A tekst je samo izvestavanje sa gradskog derbija. Dokle ovo ide.

Kosarkas
Gost
Kosarkas

Svi znamo da Aktavis Akademija radi samo da mladima. Imaju odlicne rezultatw vec godinama. Svake godine izbace po nekoliko dobrih kosarkasa. Ostali klubovi su rekreativni klubovi. Ali i to treba ovom gradu. Neka se i stariji bave rekreativnim sportom. Hisar je sastavio stariju ekipu. I oni vole kosarku. Ne vidim nista u ovom tekstu lose. Samo se pokazalo ko radi bolje.

Проститутки Бишкека