Gradska komisije prihvatila izbornu listu SNS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Gradska izborna komisija danas je prihvatila izbornu listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ .

Zaključeno je da su se stekli svi uslovi da ova lista bude prihvaćena.
Danas je rečeno da je lista SNS podržana sa 2.668 potpsia a da je za listu sa 75 odborničkih kandidata potrebno 2.250 potpisa.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
umrtvljena politicka scena jer su ostareli sefovi
umrtvljena politicka scena jer su ostareli sefovi
4 godine pre

Jugpres ne shvata kako moze da navodi ponasanje onih koji od medija zavise. Pejcic, kako ga lepo opisa kolega politicar, je pluskvamperfekat u politickom znacaju. Ali, po recima jednog komentatora, zavredeli su paznju svi, ako planiraju da stanu uz opozicioni blok. Ovakvo pisanje odmah je skrenulo paznju i dalo ideju da se G.Savic i A.Pejcic i ostala druzina sa slike angazuju uz sns, kako ne bi narod video da osim sns nema drugih za koga ce da glasaju, jer su svi drugi uz sns. Motivi zbog kojih su likovi prihvatili ovu necasnu ponudu, jasni su ko dan. Oni nemaju podrsku glasaca, dakle nemaju sta da izgube, ali slikajuci se zajedno podrzavaju laznu sliku stvarnosti laznog cara Scepana Malog.
Kapaciteti politickih sefova su bili skromni, vreme je umanjilo njihove hormone, energiju nemaju, tako da su tenutno na samoodrzanju. Cvetanovic ne mora nista da zna. Sem politicke snage, a poznaje je u malom prstu. Niko se nije uzdigao, potonuo, a da on nije prvi to saznao. Zato ne ide kuci, prati svaki korak, traceve, propuste, privatne potrebe, probleme, svadje, zavade, i vuce konce. Cita jugpres i odmah okrece telefon Alo, Pejcicu, brate, znas sta, hajde da ti i ja…Alo, Gocke, ljubi te brat, da ja i ti…. i tako redom. I svi igraju kako ovaj svira. Druge mrzi da se ovim bave, a on od toga zivi.