Gradska izborna komisija o manjkavostima liste Dveri i Zavetnika

Gradska izborna komisija grada Leskovca naložila je KOALICIJI MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI – BOŠKO OBRADOVIĆ – NACIONALNO OKUPLjANjE – DRŽAVOTVORNA SNAGA – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri za izbor odbornika Skupštine grada Leskovca da otkloni sledeće nedostatke:

-dostavljanjem ispravnih podataka za kandidate sa izborne liste kod kojih nije navedena ispravna adresa, kao i ispravni jedinstvenog matičnog za jednog kandidata.

-dostavljanjem 19 pravno valjanih izjava birača da podržavaju izbornu listu kandidata, jer je komisija konstatovala da je ukupan broj prihvaćenih potpisa birača 981. Broj odbijenih potpisa je 86 (od toga 40 je podržalo drugu izbornu listu, 42 ima prebivalište na teritoriji druge JLS, dok su četiri osobe sa nevalidnim JMBG).

Rok za podnošenje ispravki je 48 časova od časa objavljivanja ovog zaključka na veb- prezentaciji Republičke izborne komisije. Ukoliko podnosilac izborne liste ne dostavi dokumentaciju, odnosno ne otkloni nedostatke na koje mu je ukazala zaključkom, Republička izborna komisija u roku od 24 časa od isteka roka za postupanje po zaključku donosi rešenje kojim odbija da proglasi tu izbornu listu.

(Kraj) IS/AS

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Intervju
Intervju
3 meseca pre

Postovani, mozete li da organuzujete intervju sa bivsim rukovodstvom grada koji sede u privremenom organu, da ih pitate ciji je vinograd? Mnogi bi zeleli da im se glas cuje do Beograda al nemoj Vucka da im uvrede. A nas gradjane ko sisa sto bosi, goli i gladni i GLUPI gledamo dok nas pljackaju. Od nesposobnih sinova napravise kapitaliste od nasih para.

Stara škola KPJ
Stara škola KPJ
3 meseca pre

I ovi kao oni Đilasovi polupismeni, nisu znali ni jednu listu da predaju kako teba a oćev da vode grad. Bože čuvaj.