Gradska inspekcija kaže da nisu nadležni za neobezbeđeno rušenje kod leskovačkog sajma-TV JUGpress

LESKOVAC

Služba inspekcije grada Leskovca kaže da nisu nadležni za ovo neobezbeđeno rušenje objekta pored nekadašnjeg leskovačkog sajma, u kome se sada nalazi tržni centar a u blizini i kafić , i upućuju nas na inspekciju rada!!

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
dečko
dečko
2 godine pre

Nadležni su samo da u San Marka ispijaju kafućino i jedev kvadrostađone… U koju li će Belan da preleti posle izbora?

Veliki spisak kriminalnih dela
Veliki spisak kriminalnih dela
2 godine pre

O bože…Dal će Mesko da odgovara? Dal će neko iz tih službi koje je on privatizovao ikad da odgovaraju? Ili će da bude toj za toj. Nikad se više nije kršio zakon nego sada, a zna se ko krši zakon.Kriminalci! Zakon krše kriminalci! Nadam se da će Cvetanović uskoro imati status osumnjičenog za kriminal i status zatvorenika, dok se odvijaju istražne radnje.

Znaš ti znaš
Znaš ti znaš
2 godine pre

Kad im stignu krivične prijave, a stići će sigurno, biće: samo sam radio svoj poso, onako kako mi je Mesko naredio. A Mesko nije ostavio pisani dokument o tome, što znači da će da laju na katanac. Kao što će i Mesko, al zbog drugih stvari

Mile
Mile
2 godine pre

Građevinarstvo je u Leskovcu, a i srbijici, način da se operu pare, ali i da se debelo zaradi. A zarada direktno zavisi od toga koliko se poštuje zakon o planiranju i izgradnji. Da bi se izbegle neke odrednice, jeftinije je nekoga podmititi nego plaćati. Po ovom zakonu, stambena zgrada bez upotrebne dozvole ne sme da se useli, a mislim da je skoro sve novije nemaju, ali su useljene. A inspekcije ne smeju ni da privire, jer su investitori politički podobni, tako da mogu samo da polome zube. Ali, mogu i da budu nagrađeni za svoje nečinjenje. I, niko nije kriv, a oni imaju mnogo posla i ne mogu sve da vide.

Zažuljenko
Zažuljenko
2 godine pre

Nadležni su! Mogu oni sada da vrdaju i da izvlače ..pe, ali su nadležni. A kada nadležni neće da rade svoj posao, onda se oteraju na tržište rada i zaposle ljudi koji će da rade svoj posao i koji se neće plašiti gradonačelnika i kršiti zakon.

Sramota Leskovca
Sramota Leskovca
2 godine pre

Nadlezni su. Kraj.

Easy E
Easy E
2 godine pre

Лично сам тог дана звао комуналну полицију да пријавим необезбеђено градилиште. Рекли су ми да то није у њиховој надлежности и упутили на грађевинску инспекцију. када сам њих позвао, јавио се женски глас који ми је рекао да колега који покрива тај део града није тренутно ту и да они не могу ништа да ураде. На моје питање да ми се представи именом и презименом, женски глас ми је јако дрско одговорио да није дужна да се представља и затим прекинула везу.