GRADSKA AUTOBUSKA STANICA OTVORILA TURISTIČKU AGENCIJU

LESKOVAC

 

Gradska autobuska stanica (GAS otvorila je turističku agenciju  koja je zadužena  za razvoj turizma, sa ciljem da doprinese razvoju autobuske stanice prodajom međunarodnih karata i turističkih aranžmana.

Potreba je, rečeno je danas, da  GAS  svoje usluge približi građanima i da po osnovi ponude poveća svoje prihode.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je na otvaranju rekao da  u lokalnom javnom sektoru ima puno problema, dosta neefikasnog rada, neracionalnog upravljanja, pa i viška zaposlenih.

 

“Lokalna samouprava preduzima adekvatne odgovarajuće mere da potpuno ozdravi javni sektor i njegovu pripremu za moguć, ali i neminovan proces privatizacije a jedno od takvih preduzeća, gde su preduzete mere za ozdravljenje i uspešan povratak na tržište, je i Gradska autobuska stanica”, rekao je Cvetanović.

 

“Sa preduzetim merama racionalizacije u preduzeću, štednjom, smanjenjem troškova, potpuno drugačijem pristupu i ponašanju prema udruženju GAS je danas stanica sa novim kvalitetnim i uređenim odnosima i pozotivno posluje”, dodao je on.

 

 

Prostorije se nalaze u samom centru grada, u ulici Koste Stamenkovića.

Građani će imati potpuno iste mogućnosti kupovine karata za bilo koju destinaciju, kao i na samoj autobuskoj stanici. Radno vreme će biti od 8-20 časova.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare