Gradjani u naselju Dubočica čiste svoj park, protestuju protiv izgradnje u njemu i zajedno gledaju bisokop na otvorenom

LESKOVAC

Stanari naselja Dubočica ne odsutaju.

Sem redovnih protesta protiv izgradnje novih zgrada izmedju već postojećih , koji se održavaju nedeljom uveče, sutra ujutru čistiće i zelene površine.

Neformalni lider ovih akcija, koje nose naziv kao i fejsbuk grupa “Dubočica u srcu, ortoped Aleksandar Rangelov objavio je poziv ove grupe na dobrovoljnu radnu akciju čišćenja zelenila izmedju solitera S4-S5-S6 u , kako se navodi “našem naselju “Dubočica” u nedelju 25.08.2019. u 9h”.

Komšije su pozvane i na protestno okupljanje protiv planirane izgradnje zgrada i lokala na travnjacima izmedju ovih solitera.

Protest će biti održan na travnjaku kod S5 u nedelju, 25.08.2019. u 19h30min.
“Nakon što je u Leskovcu ugašena većina bioskopa, mi smo odlučili da pokrenemo novi. Biće to besplatan bioskop na otvorenom, bioskop pod zvezdanim nebom “Dubočica u srcu”!
On će početi sa radom 25.08.2019. u 20h filmom iznenadjenja! Vaš zadatak je da prisustvujete u što većem broju, da ponesete sa sobom svoju stolicu, podmetač ili krparicu za sedenje i svoje piće.
Beskrajno vam hvala što se već mesecima uporno borite zajedno sa ostalim žiteljima za spas našeg naselja! Skupovi prijavljeni za 01.09. i 08.09. biće održani u terminu od 19h. Ako nakon toga dodje do promene termina bićete blagovremeno obavešteni. Nastavićemo sa protestima dok vlast ne ispuni sve zahteve naše peticije.
Voli Vas i čeka u nedelju Vaša Dubočica u srcu!
PONOVO RADI BIOSKOP! ” piše u objavi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare