Grad poklonio ” vukovcima” ekskurziju

LESKOVAC

 

Leskovački vukovci krenuli su na nagradnu ekskurziju koju im je poklonio grad Leskovac. Šezdeset najboljih srednjoškolaca imaće priliku da tokom šest dana obiđu Kruševac, crkvu Lazarica, manastir Žiču, Zlatibor, Mokru Goru, Drvengrad, Bajinu Baštu, Tršić, Valjevo, Beograd, Kragujevac, Topolu, Oplenac, Bukovičku Banju, manastir Studenicu i Kopaonik.

U ime grada srećan put im je poželela pomoćnica  gradonačelnika Ana Jovanović i rekla da zna da nije lako biti najbolji u onome što radiš, te je zbog toga grad Leskovac odabrao ovaj način da učenike nagradi za uspeh u dosadašnjem školovanju.

Ovo je druga godina kako se realizuje ekskurzija pod nazivom „Znanje jednako putovanje“ u okviru projekta „Nagrađivanje najuspešnijih mladih u svim oblastima“ kao podsticaj mladima koji su ostvarili izuzetan uspeh tokom školovanja. Za tu namenu iz gradskog budžeta ove godine je namenjeno dva miliona dinara. Sudeći po prošlogodišnjem iskustvu, ovogodišnji nagrađeni učenici će se sigurno dobro provesti na ovoj ekskurziji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare