Grad podelio novih dvesta auto-sedišta za bebe

LESKOVAC

Nastavljena je akcija uručivanja auto-sedišta kao mere podrške porodici koju grad Leskovac sprovodi za svu decu čiji su se roditelji prijavili i ostvarili pravo na jednokratnu pomoć porodiljama. Uručeno je dvesta auto-sedišta, čime se ukupan broj popeo na 1480. Za ovu svrhu godišnje se izdvoji oko osam miliona dinara. PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Stojanović u svom obraćanju je rekla da roditeljstvo oplemenjuje svakog čoveka.

„Biti odgovoran za drugo ljudsko biće je privilegija, čast i najlepši osećaj koji neko može doživeti. To jeste divan posao, ali nije lak. Svako od nas ga obavlja mnogo lakše kada ima podršku i ohrabrenje, a podrška Grada Leskovca roditeljima nije samo rečm nego se ogleda u mnogim merama populacije politike koju sprovodimo prateći odgovornu politiku Republike Srbije.“

Milica Zlatković iz Donjeg Stopanja, majka blizanaca Luke i Lenke, obratila se u ime roditelja koji su preuzeli auto-sedišta i naglasila da su, pored ljubavi, pažnje i strpljenja, roditeljima potrebna i određena finanasijska sredstva.

Roditelji koji nisu bili prisutni tokom podele sedišta, mogu da svoje preuzmu na portirnici zgrade opštine

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare