Gordana Jovanović : Ne krijemo zadovoljstvo što je Gordana Jovanović imenovana za direktorku

 

LESKOVAC

“Imenovanjem Gordane Jovanović za v.d. direktora ustanove Centar za ekonomiku domaćinstva  “Danica Vuksanović” SNP-e je uzela učešće u vršenju vlasti u Leskovcu, a samim tim preuzima i odgovornost za upravljanje ovom ustanovom” , rekla je danas Gordana Jovanović na konferenciji za medije u ovoj stranci.

“Ne krijemo zadovoljstvo, ali ujedno i veliku odgovornost što se nalazimo na čelu jedne ovako važne ustanove za grad Leskovac, sa dugom tradicijom od 55 godina. Za nas  je takođe od velikog značaja što se ova ustanova bavi očuvanjem tradicije našeg kraja, što je izuzeno važno za mlađu populaciju, kao i obrazovanjr odraslih i mogućnost  razvijanja svesti o potrebi stalnog edukovanja” dodala je Gordana Jovanović, potpresednica Gradskog odbora SNP i najavila da će o svojim postupcima i načinu rada u ovoj usatanovi, kao društveno-odgovorna stranka biti transparentna u svom radu i redovno obaveštavati javnost putem medija i skupštinskih izveštaja.

“Ono što mi kao partija možemo da obećamo građanstvu  je to daćemo se krajnje odgovorno ponašati, domaćinski voditi ovu ustanovu, jer samo tako SNP ume da se ponaša, potpuno odgovorno, posvećeno, poštujući poziciju u kojoj se nalazimo. To je  naša politika, to su naše političke ideje, da svojim primerom pokažemo da odgovornost mora da postoji” istakla je na kraju Jovanovićeva.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
deplasirana retorika
deplasirana retorika
7 godine pre

Prazna priča.