Goran Cvetanović član Predsedništva SNS

LESKOVAC-BEOGRAD

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović će I dalje biti član Predsedništva SNS doć su članovi Glavnog odbora narodni poslanici Žarko Bogatinović i Olivera Pešić i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković biti članovi Glavnog odbora.

Na četvrtoj Izbornoj skupštini Srpske napredne stranke, koja je održana u subotu, 28. maja, u Sava centru, za predsednika stranke jednoglasno je izabran Aleksandar Vučić, dok je za zamenika predsednika izabrana Jorgovanka Tabaković.

Na Skupštini je izabrano i novo Predsedništvo SNS u kojem će biti 42 člana, umesto dosadašnjih 30, kao i novi Glavni odbor.
Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i nadalje će biti član Predsedništva, dok će narodni poslanici Žarko Bogatinović i Olivera Pešić, kao i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković biti članovi Glavnog odbora.

Glavni odbor SNS jednoglasno je izabrao četiri potpredsednika stranke – Mariju Obradović, Marka Đurića, Milenka Jovanova i Miloša Vučevića, a preostala dva potpredsednička mesta zauzeće članovi stranke koji se budu istakli svojim rezultatima u narednom periodu.

Na mestu predsednika Izvršnog odbora, Radomira Nikolića zameniće dosadašnji predsednik opštine Ub Darko Glišić.
Skup[tina SNS 1

Skupstina SNS 2
Četvrtoj Izbornoj skupštini, koja je izabrala novo rukovodstvo, prisustvovalo je 3 862 delegata, saopštio je danas Gradski odbor SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare